Om oss

ScanautoLidenskap for biler i over 30 år

Scanauto ble først etablert som SAAB-forhandler i Bergen i 1983. I 1987 fikk Scanauto agentur på Citroën og vinteren 2011 fikk vi Opel. 1. juli 2015 fikk vi æren av å bli Hyundai-forhandler i tillegg til våre to andre merker. Scanauto har i dag totalt 49 ansatte, fordelt på verksted, delelager, klargjøring, salg og administrasjon.

Vår bruktbilavdeling har et meget godt utvalg av nyere brukte biler, til enhver tid. Her kan du finne verkstedskontrollerte biler av de fleste merker. I tillegg til salg av nye og brukte biler har vi også tre topp moderne verksteder og et delelager med høyt kvalifiserte medarbeidere.

Visjonen vår
Scanauto skal ha bransjens mest lojale kunder.

Kunden er grunnlaget for vår eksistens, og de skal behandles slik at de blir våre beste ambassadører og viktigste markedsførere.

For å oppfylle visjonen vår, har vi bestemt oss for 5 grunnverdier som alle ansatte på Scanauto skal etterleve:

1. Profesjonalitet
2. Tydelighet
3. Ansvarlighet
4. Pålitelighet
5. Trygghet

Vi håper du som kunde opplever oss slik vi ønsker å bli oppfattet, og vi setter stor pris på om du gir oss tilbakemelding både når vi ikke innfrir dine forventninger, og når vi overgår dine forventninger.

Ris og ros sendes til: post@scanauto.no eller benytt skjemaet nederst på denne siden.

Ta bybanen til Scanauto
Vi har fått bybanestopp kun 2 minutters gange unna butikken. Det gjør det enklere for alle som har behov for å komme innom oss uten å bruke bilen. Vi anbefaler en prøvetur! 
Rutetider finner du her.

Velkommen til Scanauto på Kokstad!

oversiktsbilde bybanestopp

Scanauto

Scanauto

*
*
 
Captcha

 
Se våre kampanjer